Àngela Garcia

divendres, de març 31, 2006


ELS HOMES DE PACO: es una serie amb molt de exit,perque es molt bonica te les seues parts tristes i les seues parts emosionants.Son tres xics que son policies el que mes mana li diuen PACO,al altre li diuen MARIANO i al mes bonico i el mes atractiu li diuen LUCAS.No se com o fan pero sempre que tenen que fer alguna dirigencia o algo per el estil o fan pero sempre li pasen algo i el acaben estropean-lo tot.Ara Lucas se a enamorat de Sara la unica filla que te Paco,pero com Lucas a tingut un accident esra fen com si portara amnesia pero en realitat es pera que la filla de Paco se olvide de ell ahunque Sara mai se podre olvidar de ell perque lo estima molt.
Paco:es el que mes mana, pero es mes serios ahunque tambe te les seues cosetes per ai.I estima molt a la seua filla i a la seua dona.
Mariano:es una mica mes content perque sempre te la sonrisa un la boca.estima a la seua vecina pero la conseguira perque ella tambe lo estima.Es tan bo que avegades de lo bo que es li timen.
Lucas:es el mes atractiu i esta com un queso,ell es mes despistat pero amb la pistola es el mijor de tots,perque la manetje com si fora un joguet.